Dobro došli na stranicu Micka Apartmani

 


Dragi gostje!

Otok Pašman in Ugljan sodi v skupino v zadarskem arhipelagu. Most povezuje otoke in dobro cesto, ki povezuje vsa mesta vzdolž obale. Oba otoka sta povezana s kopnim s trajektom, Ugljan s kopnim preko pristanišča, in Pašman s Biogradu od Tkon. Cene trajektom na relaciji Zadar - Preko za avto in 4 osebe pribl. 16 € in med Pašman - Šibenik za avto in 4 osebe pribl. 13 €.
Od apartmajev do skalnate plaže je cca. 150 m, in plaže 300 m. Plaža se nahaja tik ob borovem gozdu zunaj betona in v morju peska. Na začetku vode plaže je plitko in spušča rahlo navzdol, in je prilagojena za otroke. Na plaži je restavracija, odbojka na mivki, vodni tobogan in tuš.
Od apartmajev za reševanje približno 300 metrov do trgovin, stojnic za sadje in zelenjavo ter sveže ribe je približno 200 metrov.
Apartmaji A in B se nahaja v prvem nadstropju, je terasa s pogledom na morje in ne varuje platnene strehe. Dnevna soba ima zakonsko posteljo in kuhinjo. Manjša soba ima pograd primeren za otroke. Apartma ima kopalnico. Apartma je primeren za do 4 osebe - 2 odrasla in 2 otroka. Apartmani imajo klimatsko napravo.
Apartma C se nahaja v prvem nadstropju teraso s pogledom na morje in otok. Apartma ima dve spalnici, eno spalnico z zakonsko posteljo in drugi dve ločeni postelji. Dnevna soba ima kavč in kuhinjo. Apartma ima kopalnico in je primeren za 4-5 oseb. Aparman ima klimatsko napravo.
Apartma E se nahaja v pritličju teraso s pogledom na morje in otok. Apartma ima dve spalnici, eno spalnico z zakonsko posteljo in drugi dve ločeni postelji. Dnevna soba ima kavč in kuhinjo. Apartma ima kopalnico in je primeren za 4-5 oseb. Aparman ima klimatsko napravo.
Vsi apartmaji so opremljeni s televizijo, hladilnik za 180 litrov, ki so nameščeni tudi v zamrzovalnik za 50 litrov. Kuhinje so popolnoma opremljene s posodo, ki vsebuje štedilnik in pečico.
Parkirni prostor: Za vsak apartma je eno parkirno mesto.

 

Apartmani se lahko rezervirajo sa ali brez klimatske naprave.
Moral bi plačati varščino v višini 30% celotnega zneska in ravnovesje plača ob prihodu.
Prihod v apartmaje je po 14:00 uri na dan prihoda in odhoda z 10:00 na dan odhoda.
Želimo vam prijetno bivanje.

 

Choose your language

Welcome to our Web pages of tourism accomodation "Apartments Micka" in the city Ždrelac on the island of Pašman near Zadar
Wilkommen an der website des turistische Angebot des "Appartements Micka" in dem Ort Ždrelac an der Insel Pašman bei Zadar.

 

Informacije

 

Razpored trajekta Zadar-Ugljan (Preko)

Razpored trajekta Biograd- Pašman (Tkon)

uStara karta Avstro ogrske monarhije od 1900 let.

 

Mesto Ždrelac

 

 

Naslov:

Država: Croatia
Mesto: Ždrelac, island Pašman
Adresa: Put Juravičevi 6,
 
Mobitel: 00-385-91-2520-564
 
Email: micka.apartmani@gmail.com

Spremljajte nas :

Zakaj nas :

  • ugodne cene
  • bližina morja
  • čisto morje
  • parkirišče